Arbetsplatser

Vårt koncept är ”enkla lösningar med hög kvalitet”. Utöver det gör vi även allt för att tillfredsställa våra kunders varierande behov och önskemål. Detta gör vi framförallt genom vår egen snickerifabrik som ligger vägg i vägg med vårt kontor. Där tar vi även fram våra prototyper för framtidens levande arbetsplats.

Arbetsplats

Vi erbjuder ett komplett sortiment med arbetsplatser som kan byggas ut i grupper, fristående eller mot vägg, fasta höjder eller höj- och sänkbara lösningar. Alla borden kan utrustas med allt från låsbara CPU-boxar, kabelgenomföring, kabeldike m.m. Data och OPAC stationer i fasta höjder som sitt eller stå, samt höj- och sänkbara finns i olika utföranden samt material och kan beställas i valfri kulör om så önskas, för att passa in i övrig biblioteksinredning.
Visa alla studie- & arbetsplatser

Förvaring

Vi erbjuder ett komplett sortiment med studieplatser som kan byggas ut i grupper, fristående eller mot vägg, fasta höjder eller höj- och sänkbara lösningar. Alla borden kan utrustas med allt från låsbara CPU-boxar, kabelgenomföring, kabeldike m.m. Data och OPAC stationer i fasta höjder som sitt eller stå, samt höj- och sänkbara finns i olika utföranden samt material och kan beställas i valfri kulör om så önskas, för att passa in i övrig biblioteksinredning.

Diskar

Alla våra disksystem ritas och byggs här i Småland. Närproduktion och de lokala inköpen som görs dagligen innebär att vi kan erbjuda våra disksystem i en mängd olika varianter gällande färg, form och material. På hemsidan presenteras ett urval som är möjliga att beställa direkt i webshopen.

Önskas hjälp med ritningar, utformning, 3D illustrationer och övriga frågor kring inredning är ni välkomna att kontakta oss för support hela vägen från idé till färdig produkt! 
Visa alla disksystem