BK Concept

Vi realiserar ditt behov – från grunden
Tjänsten vänder sig såväl till er som arbetar professionellt med inredning, som till er som använder lokalerna mest -personalen.
Projektets storlek har mindre betydelse, likaså om det är vår egen eller någon annans inredning. Ni kanske ska genomföra ett lokalbyte, kanske vill ni ha hjälp att förbättra tillgängligheten eller så kanske ni vill appellera en ny målgrupp?

Med vår hjälp får ni ett utifrånperspektiv och en expertkompetens som tar hänsyn till era förutsättningar och önskemål.
När vi på BK Interiör tänker inredning finns inga standardlösningar. Varje miljö är unikt och har en egen själ. Tillsammans med er lägger vi upp en inredningsplan enligt era förutsättningar, lokaler och budget. Ibland handlar det om att ommöblera med befintliga möbler i miljön, ibland behövs det kompletteras och i vissa fall kanske det mesta ska bytas ut. Våra inredningsförslag är aldrig begränsade till vårt sortiment.

Vi erbjuder olika typer av hjälp, allt från enklare ommöblering som presenteras med ritningar till kompletta inredningsförslag med ritning, illustrationer och skisser av det framtida rummet samt konkreta möbelförslag i olika prisnivåer som kan fungera som upphandlingsunderlag.
Oavsett vilket inredningsuppdrag ni vill ha hjälp med så är det en bra idé att höra av sig till oss på BK Interiör.

Är du arkitekt eller inredare, kontakta oss för dwg-filer.

Slå en signal på 0472-30036 eller maila info@bkinterior.se 

Idé

Berätta vad ni behöver. Antingen tar vi det över telefon eller så träffas vi hos oss eller er. 

Förslag

Vi tar fram förslag tillsammans med er på möbel/inredning utefter era behov och önskemål.

Realisering

När förslaget möter era önskemål bygger vi den i vår fabrik i Småland, och er personligt framtagna lösning skickas till er.