Om oss

100 år och still going strong!

BK Interior startade som ett snickeri ”Vislanda Snickeri AB Vislanda” på Brogatan 11 i Vislanda någon gång runt 1920. Uppdrag på den tiden bestod i produktion av likkistor och diverse ordinära snickeriuppdrag. Verksamheten växte med inredning till både landsting och kärnkraftverk. Legotillverkning av köksinredning blev stort.

Ett villaområde växte upp runt omkring fabriken på 50-talet, så vi verkar mitt i människors vardag med alla krav på miljötänk i processen det innebär. Allt material kommer från en omkrets om max 15 mil, och alla är miljöcertifierade enligt Miljöfaktas krav. Att värna om varandra och uppfylla sociala krav är självklart.

1980 började samarbetet med BIKETJÄNST, ett företag specialiserat på inredning för bibliotek. För 30 år sedan blev detta företag en del av BK, varför vi kan skryta med 40 års specialist erfarenhet av just bibliotek – vi kan detta!

Med produktionen på andra sidan dörren från kontoret löser vi snabbt det mesta; ingen idé är omöjlig! 

Vi jobbar med ditt intresse i fokus – en beställning i vår Webshop, en fråga eller ett större projekt med inredning av en hel byggnad – vi är här för dig!

Välkommen!